Welkom bij Kooijman

Administratie- en adviesbureau in Nederhemert

Kooijman Administratie- en adviesbureau (voorheen Van Eck Administratie) is opgericht op 01-07-2020 en gevestigd in Nederhemert aan de Molenstraat 24. Voor velen is eigenaar Michel Kooijman (30) geen vreemde, hij werkte namelijk al sinds 01-02-2008 bij Van Eck Administratie en heeft het stokje overgenomen van Dick van Eck die nu parttime werkzaam is op het kantoor.

Michel is als stagiair bij Van Eck Administratie begonnen toen hij 17 jaar oud was. Het bedrijf was opgericht in 1991 en richtte zich voornamelijk op Mkb’ers. Hij heeft hier jarenlange ervaring op kunnen doen en al zijn kennis en kunde in de praktijk kunnen toepassen. Hij had hier zo zijn draai gevonden dat hij nooit meer naar iets anders gezocht heeft. Toen voor Dick de tijd kwam om met pensioen te gaan was de keuze voor de overname snel gemaakt. Michel was én is de ideale kandidaat hier voor. Hij kent het bedrijf en de klanten door en door, en dat is erg belangrijk!

Sinds de overname heet het bedrijf Kooijman Administratie- en adviesbureau. Voor een gesprek en een kop koffie ben je altijd welkom!

Tot ziens aan de Molenstraat!

Wij zijn op zoek naar een collega

ASSISTENT ACCOUNTANT/ (aankomend) 
RELATIEBEHEERDER MKB m/v